Producer selv

Producer selv:
Sådan laver du en læringsressource

En af LearningLibs primære mål er at brede viden ud til alle og vi håber du ønsker at deltage i denne rejse. Den her side er skabt til dig som allerede har fået oprettet en bruger på platformen og ønsker at give dig i kast med at producere en læringsressource. Vi har lavet en komplet guide til at lave læringsressourcer og samlet flere af vores egne gode links og ressourcer til at hjælpe dig på vej på denne side.

Lær selv

hvordan du kan skabe

din førsteLæringsresource

Vi har samlet en god del af vores egne erfaringer, tekniske kompetencer og gode råd i en onlinevejledning. Vi anbefaler at du tager dig god tid til at læse dig igennem den og gemmer linket nedenunder til at hjælpe dig godt på vej mod at skabe en læringsressource fra bunden af.

Her er vores komplette guide til at lave din egen læringsressource

Gode Ressourcer til produktion

Udover en vejledning til at hjælpe dig på vej, så har vi også samlet en god del af de værktøjer vi bruger til inspiration, produktion og genbrug. Herunder finder du andre hjemmesider som os, inspirationskilder til spændende online materialer og biblioteker du kan bruge til at forbedre din ressource på vejen mod at skabe et læringsobjekt.

Studerendes Akademiske Digitale Kompetencer

LearningLib og STAK projektet har hentet inspiration hos hinanden over længere tid og håber du også ønsker at søge inspiration hos dem.

H5P Library

H5P gør det nemt at skabe interaktivt indhold ved at tilbyde en række indholdstyper til forskellige behov. Se et eksempel på og udforsk disse indholdstyper nedenfor, inden du vælger at gøre brug af dem i din egen læringsressource.

Gratis billedebibliotek

Gode, gratis billeder og fotos, som du kan downloade og bruge til ethvert projekt.

Gode ikoner med let adgang til at gøre brug af

Gratis ikoner, små billeder og klistermærker til dine projekter.

Dribble

Dribbble er en af de ideelle inspirationsværktøjer, hvor vi henter vores designspiration.

Burst by Shopify

Burst er et gratis billedebibliotek, der drives af Shopify. Billedbiblioteket indeholder tusindvis af royaltyfrie billeder i høj opløsning med let adgang.